Radon Vikersund

Utfører radonsanering, montering av radonsug (radonbrønn) i Vikersund

Når du vet at du har for høye verdier av radon:
Ta kontakt for gratis befaring og tilbud på radonsanering hos deg i Vikersund.

Ring oss nå på  970 26 688  , eller send epost til [email protected] for en hyggelig samtale!

Radonhjelpen Øst har lang erfaring i å vurdere, prosjektere og gjennomføre ulike radontiltak på Østlandet, og tilbyr deg en personlig og profesjonell service.

Noen vurderer å kjøpe inn deler og montere selv, men det anbefales at man er helt sikker på hva man gjør. Det bør trykktestes og gjøres målinger underveis i arbeidet for å være sikker på at man klarer å få fjernet all radon som kommer inn i huset. Det er der virkelige gode fagfolk gjør en stor betydning.

Med Radonhjelpen Øst på laget får du hjelp til å sanere radongassen, og gjøre boligen din trygg igjen. Dessuten er mange hyggelig overrasket over prisen, og erfarer at huset blir mye bedre å oppholde seg i.

Ta kontakt for hjelp:

  • Gratis befaring
  • (?)

radon Vikersund

Kommunen og Statens strålevern oppfordrer innbyggerne i Vikersund og omegn til å gjennomføre radonmåling. Radonmåling bør gjennomføres hver femte år og perioden fra oktober til april er egnet for en slik måling. Radon er en usynlig og luktfri gass som dannes i jordskorpa og kan sive inn i boliger gjennom sprekker og utettheter. Utendørs vil radonkonsentrasjonen normalt være lav, men innendørs kan den øke risikoen for lungekreft hvis nivåene er for høye. Radon måles i becquerel, og målingene bør ikke overstige 100 becquerel.

Dersom målingene viser høye verdier, bør man sette i verk tiltak for å redusere radonnivået. Det finnes flere muligheter for å foreta radonmåling, som å kjøpe en sporfilm eller å engasjere Radonhjelpen Øst. Utleieboliger, skoler, barnehager og andre offentlige bygg er forpliktet til å utføre radonmålinger.