Radon Hamar

Utfører radonsanering, montering av radonsug (radonbrønn) i Hamar

Når du vet at du har for høye verdier av radon:
Ta kontakt for gratis befaring og tilbud på radonsanering hos deg i Hamar.

Ring oss nå på  970 26 688  , eller send epost til [email protected] for en hyggelig samtale!

Radonhjelpen Øst har lang erfaring i å vurdere, prosjektere og gjennomføre ulike radontiltak på Østlandet, og tilbyr deg en personlig og profesjonell service.

Noen vurderer å kjøpe inn deler og montere selv, men det anbefales at man er helt sikker på hva man gjør. Det bør trykktestes og gjøres målinger underveis i arbeidet for å være sikker på at man klarer å få fjernet all radon som kommer inn i huset. Det er der virkelige gode fagfolk gjør en stor betydning.

Med Radonhjelpen Øst på laget får du hjelp til å sanere radongassen, og gjøre boligen din trygg igjen. Dessuten er mange hyggelig overrasket over prisen, og erfarer at huset blir mye bedre å oppholde seg i.

Ta kontakt for hjelp:

  • Gratis befaring
  • (?)

radon Hønefoss

Grunnforholdene i Hamarregionen, som inneholder mye løsmasser og radiumrike bergarter som Alunskifer, kan føre til forekomst av radon. Radongass er en usynlig og luktfri gass som dannes fra radiumrike bergarter. Radon kan variere fra hus til hus avhengig av grunnforholdene under huset, alder og standard på huset og hvordan det brukes. Utendørs er radonkonsentrasjonen normalt lav. Men når denne gassen samler seg innendørs og vi puster den inn over tid, kan det utgjøre en helserisiko, spesielt for røykere som også øker risikoen for lungekreft.

Grenseverdiene for radon i bolighus bør være så lave som mulig og innenfor anbefalt grense. Måling av radon i eget hus vil vise om det er behov for tiltak. Tiltaksgrensen er på 100 Bq/m3, mens maksgrensen er 200 Bq/m3.