Radon Fredrikstad

Utfører radonsanering, montering av radonsug (radonbrønn) i Fredrikstad

Når du vet at du har for høye verdier av radon:
Ta kontakt for gratis befaring og tilbud på radonsanering hos deg i Fredrikstad.

Ring oss nå på  970 26 688  , eller send epost til [email protected] for en hyggelig samtale!

Radonhjelpen Øst har lang erfaring i å vurdere, prosjektere og gjennomføre ulike radontiltak på Østlandet, og tilbyr deg en personlig og profesjonell service.

Noen vurderer å kjøpe inn deler og montere selv, men det anbefales at man er helt sikker på hva man gjør. Det bør trykktestes og gjøres målinger underveis i arbeidet for å være sikker på at man klarer å få fjernet all radon som kommer inn i huset. Det er der virkelige gode fagfolk gjør en stor betydning.

Med Radonhjelpen Øst på laget får du hjelp til å sanere radongassen, og gjøre boligen din trygg igjen. Dessuten er mange hyggelig overrasket over prisen, og erfarer at huset blir mye bedre å oppholde seg i.

Ta kontakt for hjelp:

  • Gratis befaring
  • (?)

radon Fredrikstad

Radon er en farlig, radioaktiv gass som finnes naturlig i jordskorpen og som kan skape problemer enkelte steder.

I Fredrikstad er det en sannsynlighet for at radonnivåene i boliger og arbeidsplasser kan være høye på grunn av geologiske forhold i området. Radon er den nest største årsaken til lungekreft etter røyking, og det er derfor viktig at folk tar radonmåling i sine hjem for å sjekke om de er eksponert for farlige nivåer. 

Hvis du leier ut en leilighet så er du pålagt å måle radonnivået og eventuelt gjøre tiltak.

Radonmålinger er en enkel og rimelig måte å sjekke radonnivåene i boligen din. Målingene kan utføres av en profesjonell eller med en hjemmetestkit, og gir deg en nøyaktig indikasjon på radonnivåene i boligen din. Hvis radonnivåene er høye, er det viktig å ta radontiltak for å redusere eksponeringen og beskytte helsen din og din families helse.

Radontiltak inkluderer å installere radonsug eller radonbrønn for å redusere radonnivåene, eller å bygge et radonsikkert fundament for å forhindre radon fra å trenger inn i boligen. I gamle boliger vil radonsug være å foretrekke.

Disse tiltakene er ofte enkle og rimelige i forhold til å bygge om, og kan bidra til å beskytte helsen din mot de negative helseeffektene av radoneksponering.