Radon Fagerstrand

Utfører radonsanering, montering av radonsug (radonbrønn) i Fagerstrand

Når du vet at du har for høye verdier av radon:
Ta kontakt for gratis befaring og tilbud på radonsanering hos deg i Fagerstrand.

Ring oss nå på  970 26 688  , eller send epost til [email protected] for en hyggelig samtale!

Radonhjelpen Øst har lang erfaring i å vurdere, prosjektere og gjennomføre ulike radontiltak på Østlandet, og tilbyr deg en personlig og profesjonell service.

Noen vurderer å kjøpe inn deler og montere selv, men det anbefales at man er helt sikker på hva man gjør. Det bør trykktestes og gjøres målinger underveis i arbeidet for å være sikker på at man klarer å få fjernet all radon som kommer inn i huset. Det er der virkelige gode fagfolk gjør en stor betydning.

Med Radonhjelpen Øst på laget får du hjelp til å sanere radongassen, og gjøre boligen din trygg igjen. Dessuten er mange hyggelig overrasket over prisen, og erfarer at huset blir mye bedre å oppholde seg i.

Ta kontakt for hjelp:

  • Gratis befaring
  • (?)

radon Fagerstrand

Kommunen og Statens strålevern oppfordrer innbyggerne i Fagerstrand om å gjennomføre radonmåling for å sikre et trygt innemiljø. Det anbefales å gjennomføre radonmåling hvert femte år, spesielt i perioden fra oktober til april.

Radon er en usynlig og luktfri gass som dannes i jordskorpa og kan samle seg i innemiljøet, noe som øker risikoen for lungekreft. Radon måles i becquerel og målingene bør ikke overstige 100 becquerel.

Dersom radonnivået er for høyt, bør man sette inn tiltak for å redusere det. Det finnes flere måter å utføre radonmåling, som å kjøpe en sporfilm eller engasjere Radonhjelpen Øst.

Utleieboliger, skoler, barnehager og andre virksomheter hvor folk oppholder seg, er pålagt å utføre radonmålinger for å sikre et sunt innemiljø.