Radon Drøbak

Utfører radonsanering, montering av radonsug (radonbrønn) i Drøbak

Når du vet at du har for høye verdier av radon:
Ta kontakt for gratis befaring og tilbud på radonsanering hos deg i Drøbak.

Ring oss nå på  970 26 688  , eller send epost til [email protected] for en hyggelig samtale!

Radonhjelpen Øst har lang erfaring i å vurdere, prosjektere og gjennomføre ulike radontiltak på Østlandet, og tilbyr deg en personlig og profesjonell service.

Noen vurderer å kjøpe inn deler og montere selv, men det anbefales at man er helt sikker på hva man gjør. Det bør trykktestes og gjøres målinger underveis i arbeidet for å være sikker på at man klarer å få fjernet all radon som kommer inn i huset. Det er der virkelige gode fagfolk gjør en stor betydning.

Med Radonhjelpen Øst på laget får du hjelp til å sanere radongassen, og gjøre boligen din trygg igjen. Dessuten er mange hyggelig overrasket over prisen, og erfarer at huset blir mye bedre å oppholde seg i.

Ta kontakt for hjelp:

  • Gratis befaring
  • (?)

radon Hønefoss

Innbyggerne i Drøbak og omegn oppfordres av Frogn kommune og Statens strålevern til å gjennomføre radonmålinger. Målingene bør gjøres hvert femte år og perioden fra oktober til april er mest egnet for dette. Radon er en usynlig og luktfri gass som kan samle seg i innemiljøet og gi helserisiko hvis eksponert over tid. Det kan øke risikoen for lungekreft. Radon måles i Becquerel, og målinger bør ikke overstige 100 Becquerel. Dersom det er høyere verdier bør det settes inn tiltak for å redusere radonnivået. Det finnes flere muligheter for å utføre radonmåling, for eksempel med en sporfilm eller ved å engasjere Radonhjelpen Øst. Det er viktig å sette inn tiltak dersom høye verdier av radon måles, spesielt i eldre bygninger. Utleieboliger, skoler, barnehager og andre virksomheter som folk tilbringer tid i, er pålagt å gjennomføre radonmålinger.