Radon Gran

Utfører radonsanering, montering av radonsug (radonbrønn) i Gran

Når du vet at du har for høye verdier av radon:
Ta kontakt for gratis befaring og tilbud på radonsanering hos deg i Gran.

Ring oss nå på  970 26 688  , eller send epost til [email protected] for en hyggelig samtale!

Radonhjelpen Øst har lang erfaring i å vurdere, prosjektere og gjennomføre ulike radontiltak på Østlandet, og tilbyr deg en personlig og profesjonell service.

Noen vurderer å kjøpe inn deler og montere selv, men det anbefales at man er helt sikker på hva man gjør. Det bør trykktestes og gjøres målinger underveis i arbeidet for å være sikker på at man klarer å få fjernet all radon som kommer inn i huset. Det er der virkelige gode fagfolk gjør en stor betydning.

Med Radonhjelpen Øst på laget får du hjelp til å sanere radongassen, og gjøre boligen din trygg igjen. Dessuten er mange hyggelig overrasket over prisen, og erfarer at huset blir mye bedre å oppholde seg i.

Ta kontakt for hjelp:

  • Gratis befaring
  • (?)

radon Hønefoss

Gran kommune, som ligger i Oppland fylke i Norge, er kjent for å ha et høyt nivå av radon i noen av sine boliger og bygninger. Radon er en radioaktiv gass som dannes naturlig fra bly og uran i jordskorpen. Når radon slipper ut av bakken og trenger inn i bygninger, kan det samle seg i lukkede rom og utgjøre en helserisiko for mennesker som bor eller jobber der.

Eksponering for høye nivåer av radon over tid kan øke risikoen for lungekreft. I Gran kommune har mange boliger og bygninger vist seg å ha høye nivåer av radon, og dette har vært et stort problem for kommunen.

For å håndtere problemet med radon, har kommunen iverksatt flere tiltak. Dette inkluderer å forhandle frem rimelige radonmålinger til innbyggerne, å tilby rådgivning om hvordan man kan redusere radonnivåene i boligen. Kommunen samarbeider også med nasjonale myndigheter og eksperter for å utvikle og implementere best praksis for å håndtere radonproblemet.