Radon Enebakk

Utfører radonsanering, montering av radonsug (radonbrønn) i Enebakk

Når du vet at du har for høye verdier av radon:
Ta kontakt for gratis befaring og tilbud på radonsanering hos deg i Enebakk.

Ring oss nå på  970 26 688  , eller send epost til [email protected] for en hyggelig samtale!

Radonhjelpen Øst har lang erfaring i å vurdere, prosjektere og gjennomføre ulike radontiltak på Østlandet, og tilbyr deg en personlig og profesjonell service.

Noen vurderer å kjøpe inn deler og montere selv, men det anbefales at man er helt sikker på hva man gjør. Det bør trykktestes og gjøres målinger underveis i arbeidet for å være sikker på at man klarer å få fjernet all radon som kommer inn i huset. Det er der virkelige gode fagfolk gjør en stor betydning.

Med Radonhjelpen Øst på laget får du hjelp til å sanere radongassen, og gjøre boligen din trygg igjen. Dessuten er mange hyggelig overrasket over prisen, og erfarer at huset blir mye bedre å oppholde seg i.

Ta kontakt for hjelp:

  • Gratis befaring
  • (?)

radon Kolbotn

Radon er en usynlig, luktfri og smakløs gass som dannes kontinuerlig fra uran som finnes i berggrunnen og jordsmonnet i Enebakk. Radongass kan sive inn i bygninger gjennom sprekker og utettheter og konsentreres i inneluften, øker risikoen for lungekreft. Radonmåling er viktig for å sikre et sunt innemiljø i hjemmet og i Enebakk-området anbefales det at alle måler radonnivået i boligen sin regelmessig. Tiltak bør settes inn dersom radonnivået overstiger 100 Bq/m3, og måltallet bør alltid være lavere enn 200 Bq/m3. For utleieboliger, barnehager og skoler gjelder det strenge krav til radonnivået i henhold til Strålevernforskriften. Byggeiere er forpliktet til å måle radon og dersom høye verdier påvises, er det utleierens ansvar å iverksette tiltak.