Radon Sætre

Utfører radonsanering, montering av radonsug (radonbrønn) i Sætre

Når du vet at du har for høye verdier av radon:
Ta kontakt for gratis befaring og tilbud på radonsanering hos deg i Sætre.

Ring oss nå på  970 26 688  , eller send epost til [email protected] for en hyggelig samtale!

Radonhjelpen Øst har lang erfaring i å vurdere, prosjektere og gjennomføre ulike radontiltak på Østlandet, og tilbyr deg en personlig og profesjonell service.

Noen vurderer å kjøpe inn deler og montere selv, men det anbefales at man er helt sikker på hva man gjør. Det bør trykktestes og gjøres målinger underveis i arbeidet for å være sikker på at man klarer å få fjernet all radon som kommer inn i huset. Det er der virkelige gode fagfolk gjør en stor betydning.

Med Radonhjelpen Øst på laget får du hjelp til å sanere radongassen, og gjøre boligen din trygg igjen. Dessuten er mange hyggelig overrasket over prisen, og erfarer at huset blir mye bedre å oppholde seg i.

Ta kontakt for hjelp:

  • Gratis befaring
  • (?)

radon Sætre

Radon er en usynlig, luktfri og smakløs gass som dannes kontinuerlig fra uran som finnes i berggrunnen og jordsmonnet i Sætre. Radongass kan sive inn i bygninger gjennom sprekker og utettheter og konsentreres i inneluften, øker risikoen for lungekreft. Radon måles i Becquerel per kubikk luft (Bq/m3).

Statens Strålevern anbefaler alle i Sætre området å måle radon i hjemmet og å utføre måling regelmessig, ca hvert 5-10 år. Det anbefales å holde radonnivåene så lave som mulig i alle bygninger for å redusere risikoen for lungekreft og å beskytte beboerne mot unødvendige helserisikoer. I tillegg kan høye radonnivåer også skade bygningens fundament og øke fuktproblemer. Byggeiere og eiere av boliger og andre bygninger bør derfor sørge for å måle radonnivåene og å utføre tiltak dersom nivåene overstiger 100 Bq/m3.